четвер, 10 жовтня 2019 р.

Незабутня мандрівка

6 жовтня 2019 року учні 7 класу разом із класним керівником Бруснік Л. А. здійснили  поїздку до міста Харкова. Діти відвідали  Екопарк Фельдмана, в якому із захопленням  спостерігали за поведінкою диких тварин: тигрів, левів, вовків, ведмедів, верблюдів, лам, мавп та інших, адже колекція  Екопарку нараховує більше 2000 тварин. Також школярі були вражені квітковою колекцією хризантем. У парку представлено близько 45 тисяч квітів 30-ти сортів вітчизняної і європейської селекції. Це справжнє квіткове свято.
 Останньою зупинкою екскурсії  був візит до Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького, де діти мали нагоду помилуватися панорамою міста Харкова з висоти 55 метрів, на яку підняло їх колесо огляду, а  також покататись на різноманітних сучасних атракціонах. Парк цілком заслужено називають «Харківським Діснейлендом».

У дітлахів, безумовно, залишилися незабутні враження від цікавої і захоплюючої екскурсії рідною Україною. Позитивні емоції від дивовижного контакту з природою, розмаїття вражень – ось що окрилювало наших вихованців, які побували на екскурсії в Харкові.













Немає коментарів:

Дописати коментар