середа, 10 лютого 2021 р.

14 лютого - Міжнародний день дарування книг.




Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. 

14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.



Приємно, що серед учнів нашого класу є читачі, небайдужі до проблем шкільної бібліотеки!

 Наша Анастасія Сидорська  подарувала книги з домашньої бібліотеки:

Артур Конан  Дойл – 4 т., К. Моргунова «Забавные самоделки в технике «вытынанка»; Книга стильной девочки;  Л. Гукалов «Пластилінові іграшки» та ще багато дитячих  гарних книг! 

Також Анастасія придбала для бібліотеки новеньку книгу Андрія Галушки «Тетчер. Великі особистості в історії».

Тож, шановні восьмикласники, наслідуймо приклад нашої однокласниці й долучаймось до акції! Якщо маєте вдома книги, які вже прочитали й не користуєтесь ними - подаруйте їх нашій бібліотеці.

Добрі справи робити приємно!




Немає коментарів:

Дописати коментар