понеділок, 18 березня 2019 р.

Наші іменинники

У березні вітаємо наших іменинників: Гончаренка Максима (3 березня), Редько Анастасію (16 березня), Гудіму Софію (20 березня).
Від щирого серця бажаємо щастя та здійснення мрій! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!Бажаємо, щоб у вас на все вистачало часу: на навчання та отримання гарних оцінок, на веселий відпочинок і на душевні розмови з рідними.

Вітаємо Софію з народинами

Щаслива іменинниця


Наш Макс - іменинник

Наші найщиріші вітання Редько Анастасії

Подарунки від однокласників



Схильності та інтереси дітей-Риб

Здібності Риб можуть бути настільки різноманітні, що їх таланти і нахили часто складно розібрати. Але у більшості виявляється тяга до творчості, мистецтва, вони люблять писати вірші і прозу; рідко володіють гарним голосом, але чудовим музичним слухом – майже завжди. Всі пов’язані з цим заняття покращують їх життєвий настрій. Рибам притаманне тонке почуття гумору, артистичність, і якщо їм з дитинства дозволяють виступати перед публікою, ці природні здібності з віком нерідко формують майбутню професію.
Дітям знака зодіаку Риби дуже корисно мати в будинку тварин, особливо акваріум з рибками, і їм це дуже подобається. Вони не будуть, як це часто буває, перекладати на інших обов’язків по догляду за домашньою живністю, а будуть робити все самі, отримуючи від цього справжнє задоволення. Гарні для них і контакти з водою: це їх рідна стихія, і віддана в плавальну секцію дитина не тільки стане здоровіше тілом, але й буде стійкішою до стресів.

Немає коментарів:

Дописати коментар