пʼятниця, 27 травня 2022 р.

День останнього дзвоника

 27 травня - 93 день війни 

Останній дзвінок - заплаканий...
Останній дзвінок - засмучений...
Розбиті навчальні заклади,
А ті, що вціліли, без учнів...
                              День останнього дзвоника

Сьогодні, 27 травня,  Свято останнього дзвоника. На жаль, традиційної лінійки та прощального вальсу, про який ми мріяли, не буде, адже Україна вже 3 місяці як бореться з Росією за свої землі. Це був надзвичайно важкий рік. Рашисти вкрали у нас свято, але ніколи не зможуть украсти наше майбутнє.

Дорогі мої учні! Щиро вітаю вас із цим довгоочікуваним днем. Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок (віртуальний) і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки.

Для декого  – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Але я вірю й сподіваюсь, що із більшістю ми зустрінемось у 10 класі в стінах рідної школи під мирним небом.

Нехай же чекають Вас попереду нові вершини та нові досягнення!

У вирі життя не забувайте вчителів, які подарували Вам не лише знання, але й тепло сердець, частинку власної душі.
 Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у Ваших родинах. А головне - МИРУ нам та ПЕРЕМОГИ!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Де б ви не були, згадуйте рідну школу, домівку, своє село.
Щасти вам у всьому! В добру путь!






Немає коментарів:

Дописати коментар