пʼятниця, 22 квітня 2022 р.

Маленька україночка

 22 квітня - 58 день 


У Запоріжжі 6-річна Софія передала свої кишенькові гроші на потреби ЗСУ.

Батьки Софії заохочували хорошу поведінку і навчання дівчинки — за старанність чи допомогу по господарству давали незначні грошові суми. Дитина складала їх у скарбничку та планувала витратити під час поїздки на море. Але після початку війни вирішила віддати накопичене для потреб Збройних сил України.

"Зараз такий час, що росіяни закрили море. І я вирішила віддати солдатам скарбничку з грошима, щоб вони купили собі новий танк з пушками та вигнали звідти всіх росіян, щоб вони йшли назад у свою Росію. І хочу віддати малюнки: тут квіточка та українське сердечко, написи "Слава Україні", "Слава ЗСУ" та "Слава Героям", а також ручки з сердечком та український прапорець", — розповіла Софія.

Батьки дівчинки зазначають, що не впливали на рішення доньки, а оскільки вона хотіла передати гроші збройним силам, дали їй можливість зустрітися із військовослужбовцями.

Військовий із позивним "Віллі" каже, що такий вчинок дитини його дуже розчулив та додав бойового духу: "Моральна більш підтримка якась. Коли розумієш, що діти з тобою на тому самому фронті: ми — сила, а вони — дух".(З Інтернету).








Немає коментарів:

Дописати коментар