вівторок, 8 березня 2022 р.

8 Березня

  Сьогодні свято весни! Весни, на яку ми так чекали...На 8 березня 2022 року ми мали зовсім інші плани. Але вони всі зруйновані й поховані десь далеко. Життя наче зупинилося, його наче поставили на паузу. А довкола одні новини та сирени.

Натомість сьогодні - 13 день війни. Війни, яку ми навіть у найстрашнішому сні не могли собі уявити. Ці 13 днів - немов 13 років, 13 днів смутку, розпачу, надії і зневіри... Ми загубилися в днях, ночах, ми взагалі не живемо. Те, що до 24 лютого було таким важливим - в одну мить стало таким мізерним і нікчемним. 

Милі дівчата! Мирного неба нам! Ми ще обов'язково будемо усміхатись, і не тому, що ми сильні, а тому що нам на душі буде радісно. Неодмінно буде! І будемо святкувати, як завжди, з хлопцями й квітами...

А сьогодні я хочу подякувати всім жінкам, всім нашим захисницям, які боронять нашу землю.

Жінки України роблять усе, що можуть, щоб  зупинити війну. Воюють і волонтерять, на фронті й у тилу.  Народжують дітей у підвалах. Закликають до відповідальності світових лідерів. Залучають світову спільноту. Допомагають. Рятують життя. Зберігають спокій. Годують наших хлопців, лікують, одягають. Просто чекають і вірять. Вірять у нашу ПЕРЕМОГУ.

Жінки надихають на боротьбу за Україну весь світ.

8 березня 2022 року таке - важке й зовсім не святкове. Ми його завжди пам'ятатимемо.

І хоч нам не вдалося відзначити цей Міжнародний день так, як ми хотіли, впевнена, що незабаром у нас буде інший привід для свята - ПЕРЕМОГА. В тому числі й завдяки українським жінкам. Бо ми боремось за святі речі, за свою землю, за свободу і за своїх рідних.

Ця весна точно буде НАША!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар