понеділок, 28 березня 2022 р.

Тримаймо стрій!

 28 березня - 33 день війни

  У самому значенні слова «Україна» закладено глибокий сенс розуміння світу. У перекладі зі стародавнього санскриту звук «укр» означає Світло, частина «ра» перекладається як Сонце, а «інь (їнь)» це тонка духовна енергія. Сонце в усі віки розумілося як Бог, що дає нам життя, а Світло - це знання.
Значить Україна- це не околиця якої-небудь держави.
🇺🇦Україна - це країна сонячного світла і духовних енергій, країна божественного знання і духовного розвитку.

Ворог уже не сумнівається в мужності наших військових і цивільних. Він уже усвідомив, що ми не боїмося. Але ворог ще сподівається, що ми втомимось від втрат, обстрілів, руйнувань, від жахів і тягарів війни.

Нехай не сподівається - не втомимось. Триматимемось стільки, скільки треба. Буде важко, іноді дуже важко. Іноді боляче. Але кожен із нас має підтримати хоча б одну людину поряд. Це називається тримати стрій. Тоді ми ніколи не втомимось, все витримаємо , і все буде добре. Адже ми з України.

У перемоги дві складові: мужність військових та витривалість цивільних. З нами відвага кожного мирного громадянина, який боронить тили й чинить супротив озброєним окупантам. З нами непереборне прагнення свободи. Бо свобода для українців була завжди сакральною. І свою свободу ми ніколи й нікому не віддамо!





Немає коментарів:

Дописати коментар