пʼятниця, 18 березня 2022 р.

Світ з Україною!

 19 березня - 24 день війни

 Україна, не дивлячись ні на що, з кожним днем стає символом волевиявлення і демократії для багатьох країн цивілізованого світу! Стріт-арт у підтримку нашої країни заполонили площі міст! Так само як і різноманітні акції: люди зі різних куточків світу виходять на вулиці та скандують «Слава Україні!».


Ось як ще підтримують нашу Батьківщину :

Арнольд Шварценеггер вирішив розповісти росіянам, що насправді відбувається в Україні і як влада кремля бреше своєму народові, сіє пропаганду та вбиває невинних людей: «Ваш уряд вам каже, що це війна з метою денацифікації України. Денацифікації України? Це неправда. Україна – країна з президентом єврейського походження, у батька якого трьох братів убили нацисти. Україна не розпочинала цю війну. Її розпочали не націоналісти та не нацисти. Війну розпочала влада в кремлі»,

5-річна дівчинка із Кривого Рогу потрапила на інтерактивну обкладинку журналу Time. Французький художник JR влаштував перформанс у Львові, залучаючи близько 100 людей. Вони розгорнули фото 5-річної Валерії з Кривого Рогу, яка вимушена втекти від війни.


 Король Бельгії Філіп та королева Матільда ​​вирішили надати своє житло трьом сім'ям українських біженців.


 Американський режиссер та продюсер Стівен Спілберг разом із дружиною, актрисою Кейт Кепшоу пожертвували $1 млн на гуманітарну допомогу Україні.

Українці, з такою підтримкою всього світу – перемога вже близько!






Немає коментарів:

Дописати коментар